Grondverzet
Particuliere grondverzet

Overal waar of een klus of project nu klein of groot is moet er grondwerk worden verricht particulier, bedrijfs of civieltechnisch. Voor ieder project hebben wij de mensen en machines! Graafwerkzaamheden in kleine ruimtes zoals bijvoorbeeld een kleine tuin of het uitgraven van een fundering.

Lees meer...
 
Civiele bouw

In de civiele bouw is een goede kraan- of shovelmachinist van wezenlijk belang hij ziet zijn taken, assisteert waarnodig, rijdt materialen bij, doet het even vlakken en/of aanvullen, zetten van bekistingen, storten van beton met de kubel indien het te bereiken is met een mobiele kraan.

Lees meer...
 
Cultuur technisch werk

In het cultuurtechnisch werk verstaat van Impelen zijn mannetje hierin varieert het werk van zetten van beschoeiingen, aanleggen natuuroevers, padden poelen, graven van watergangen, onderhoud van de watergangen, klepelen van bermen en taluds met lange arm.

Lees meer...
 
Leidingbouw

Het zetten van lichtmasten, graven van sleuven voor het leggen van kabels & leidingen, vervangen van oude leidingen voor nieuwe, aanleggen van een nieuwe transportleiding en het maken van een tussenplaatsing al deze werkzaamheden kan van Impelen voor u uitvoeren.

Lees meer...
 
Wegenbouw

Of het nu gaat om een reconstructie, verbredingen van (snel) wegen, aanleggen van rioleringen of aanbrengen van straatwerk in woonwijken wij hebben voor u de juiste machines met gemotiveerd personeel. 

Lees meer...
 


Schadewijkerweg 2a | 3984 LH Odijk | Telefoon: 0343-551200 | Fax: 0343-552114 | E-mail: info@anvanimpelen.nl