Graafwerkzaamheden voor Van Gelder
maandag 01 maart 2010 00:00

Voor onze opdrachtgever Firma van Gelder uit Elburg verrichten wij allerlei graafwerkzaamheden in ’t Gooi (o.a. Hilversum, Naarden, Bussum en Huizen.)

Voor deze werkzaamheden zetten wij onze Komatsu pc 30MR in, dit is een binnendraaier in het minigraver segment. Groot voordeel van deze machine is dat hij in en op kleine ruimte uit de voeten kan met de werkzaamheden.

 

De eerste actie is de leiding vrijmaken van de druk zodat er veilig gegraven kan worden. Bij deze procedure wordt er tot maximaal 15 cm boven de leiding gegraven waarna ’t laatste restant met de hand wordt verricht.

Hierna wordt de leiding ontkoppeld en opgenomen, vrijkomend materiaal wordt gestort in de bij de werkzaamheden aanwezige container. Na dit kan begonnen worden met het leggen van de nieuwe leiding deze is veelal van hoogwaardig pvc materiaal.

Na het leggen en koppelen wordt de nieuwe leiding afgeperst, waarna hij gekoppeld kan worden met het bestaande stelsel.

Nu geschiet alleen het aanvullen, verdichten en terugbrengen van de bestrating nog zodat het lijkt alsof er niets is langs geweest.

Dit is een van de vele werkzaamheden die de Firma van Impelen voor u kan verrichten. Voor andere mogelijkheden of werkzaamheden kunt u ons mailen of bellen.

 

Schadewijkerweg 2a | 3984 LH Odijk | Telefoon: 0343-551200 | Fax: 0343-552114 | E-mail: info@anvanimpelen.nl