Totale dienstverlening op project A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal.
dinsdag 01 maart 2011 00:00

Voor project A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal verzorgt A.N. van Impelen en Zn. de totale dienstverlening voor Poort van Bunnik. Dit project omvat de verbreding van 30 km rijksweg, de vernieuwing en nieuwbouw van viaducten en andere onderdoorgangen, de aanleg van ecoducten en andere faunapassages, duikers, geluidsschermen, dynamisch verkeersmanagement en openbare verlichting.

Voor het werk Poort van Bunnik werden wij in maart dit jaar benaderd om adequaat een erfafscheiding te plaatsen.

Dit was de aanleiding voor Poort van Bunnik om A.N.van Impelen en ZN. als betrouwbare, meedenkende en flexibel ingestelde partner in te zetten op het project A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal.

Dit project omvat de verbreding van 30 km rijksweg, de vernieuwing en nieuwbouw van viaducten en andere onderdoorgangen, de aanleg van ecoducten en andere faunapassages, duikers, geluidsschermen, dynamisch verkeersmanagement en openbare verlichting. Het totale project is naar verwachting gereed in maart 2013.

Op het werk verrichten wij al het grondwerk met betrekking tot het aanleggen van rioleringen, plaatsen kolken, grondwerk voor de kunstwerken,aanleg funderingsbanen, begeleiding uitvoeringswerkzaamheden en andere dienstverlenende zaken. Tijdens grote weekend werkzaamheden dragen wij zorg voor een afgewerkt en opgeruimd beeld.

De veelzijdigheid van dit project vraagt een grote inspanning. Hierin komt weer naar voren dat de machines en machinisten tot in detail uitgerust en voorzien zijn. Denk daarbij aan gekeurde machines voor niet grondwerk gerelateerd hijswerk, hijsdiploma's, saneringskeuringen, flexibel en meedenkende werknemers.

 

Schadewijkerweg 2a | 3984 LH Odijk | Telefoon: 0343-551200 | Fax: 0343-552114 | E-mail: info@anvanimpelen.nl